Acasă Politica Nicolae Robu l-a transferat în PNL pe fiul unui fost procuror din...

Nicolae Robu l-a transferat în PNL pe fiul unui fost procuror din Timișoara, fost membru Pro România

979
DISTRIBUIȚI

Avocatul Mihai Nastasiu (foto, stanga), fiul fostului procuror timisorean Ciprian Nastasiu, si-a anuntat plecarea din Pro Romania, unde a detinut functia de presedinte al Organizatiei de Tineret Timisoara, acuzand faptul ca partidul fondat de Victor Ponta se dovedeste, pe zi ce trece, un refugiu politic pentru pesedistii nemultumiti.

De asemenea, Mihai Nastasiu s-a declarat dezamagit de alianta Pro Romania cu ALDE si sustinerea actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Prin urmare a ajuns în PNL, partidul condus la nivel local de Nicolae Robu

Procurorul Ciprian Nastasiu s-a remarcat prin faptul ca l-a pus in libertate pe teroristul Omar Hayssam si, la momentul oportun, l-a arestat preventiv pe Cornel Urcan, patronul hotelului Continental, pentru a netezi calea noului proprietar.

Mihai Nastasiu sustine ca motivul pentru care a trecut de la stanga la dreapta esicherului politic: “buna administratie locala din Timisoara, parteneriatul cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, traditia, singurul partid istoric din Romania, principalul partid care s-a dovedit a face opozitie constanta si bine structurata actualei puteri, accentul pus pe promovarea tinerilor si dovada unei administratii de nivel inalt in toata tara”.

Desi Mihai Nastasiu spune ca a parasit partidul lui Victor Ponta la brat cu “majoritatea colegilor mei”, purtatorul de cuvant al Pro Romania Timis, Lucian Ursuletu, spune ca doar doi tineri l-au urmat.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii