Acasă Actualitate Nicolae Robu: „Lucrez la o nouă organizare a transportului public!” (P)

Nicolae Robu: „Lucrez la o nouă organizare a transportului public!” (P)

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD – PNL la Primăria Timișoarei, lucrează la un proiect pentru îmbunătățirea și modernizarea sistemului public de transport.

Robu a subliniat că lucrează împreună cu o echipă formată din tineri talentați și dedicați, cu scopul de a schimba în bine viitorul orașului prin revigorarea sistemului de transport public.

„Ne propunem să aducem o schimbare semnificativă în modul în care locuitorii Timișoarei se deplasează. Vrem să stabilim un orar fix și predictibil pentru toate mijloacele de transport și să optimizăm traseele astfel încât să acoperim toate zonele orașului”, a declarat Robu.

Pe lângă modernizarea transportului public, Robu a evidențiat și importanța protejării mediului înconjurător prin stimularea utilizării mașinilor electrice și hibride.

În acest sens, candidatul propune construirea a mai multor mari stații de încărcare, capabile să deservească simultan 10-20 de vehicule. „Aceste stații vor oferi un avantaj considerabil pentru șoferii de taxi și cei care practică ridesharing-ul, eliminând astfel timpul de așteptare la încărcare. De asemenea, vor beneficia toți locuitorii Timișoarei, reducând frustrările legate de timpul pierdut la puținele stații de încărcare disponibile”, a adăugat Robu.

Aceste propuneri integrale reflectă angajamentul lui Nicolae Robu de a aduce îmbunătățiri semnificative în domeniile transportului și mediului în orașul Timișoara. Cu un accent deosebit pe eficiență și sustenabilitate, Robu speră să obțină sprijinul comunității în vederea implementării acestor planuri ambițioase.

Comentarii

comentarii