Acasă Politica Nicolae Robu, mesaj dur pentru Victor Ponta şi Ilie Sârbu

Nicolae Robu, mesaj dur pentru Victor Ponta şi Ilie Sârbu

412
DISTRIBUIȚI

robu fuziune

Aflat în concediu în străinătate, Robu rămâne la curent cu evoluţiile politice interne şi, după dezbaterile din ultimele zile, cu privire la o posibilă întâlnire recentă între Klaus Iohannis și Traian Băsescu, transmite un mesaj premierului Ponta şi al socrului său, Ilie Sârbu.

„Pai, d-le Victor Ponta, d-le Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dvs. că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu – şi nu s-a întâlnit, ştiţi bine! – Klaus Iohannis cu Traian Băsescu? Românii sunt frământaţi, dlor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clatină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dvs. vorbiţi, că dvs. încurajaţi nemunca, asistenţa socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de altă parte a serviciilor publice – sănătate, educaţie, cultură, securitate, administraţie – şi a asistenţei sociale justificate!”, declară Robu.

Mai departe primarul Timişoarei reia principalele teme ale precampaniei lui Klaus Iohannis – instituţii independente, orientarea occidentală, parteneriatul strategic cu SUA -, ca ofertă electorală a Alianţei Creştin-Liberale. Toate acestea prezentate prin opoziţie la PSD. „Înţelegeţi, d-lor Victor Ponta şi Ilie Sârbu că, la 25 de ani de la Revoluţie, românii vor altceva decât le oferiţi dvs.!”, concluzionează Robu.

Comentarii

comentarii