Acasă Actualitate Nicolae Robu monitorizează, chiar dacă se află în concediu, toate şantierele din...

Nicolae Robu monitorizează, chiar dacă se află în concediu, toate şantierele din oraş

607
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a declarat pentru Radio Timişoara că monitorizează, chiar dacă se află în concediu, toate şantierele din oraş, cu ajutorul consilierilor săi sau al angajaţilor primăriei.

Primarul Timișoarei Nicolae Robu le atrage atenția dezvoltatorilor imobiliari şi arhitecţilor că toate construcţiile noi din oraș trebuie să dispună de cel puţin un nivel de parcări subterane.

Edilul spune că este o regulă impusă printr-o hotărâre de Consiliu Local care trebuie respectată, în ciuda opoziţiei investitorilor.

„Eu am impus o regulă – tot ce se construiește de la trei etaje în sus va trebui să aibă 1 sau 2 niveluri de parcaje subterane. E obligatoriu. Unii vin și spun <da, dar eu fac parcarea pe lângă>. Poți să faci și pe lângă, dar e obligatoriu să te duci și în subteran pentru că noi trebuie să avem grijă de terenul de la suprafață astfel încât sță păstrăm această caracteristică a orașului nostru ca oraș cu spațiu de respirație și nu oraș cu clădire lipită de clădire peste tot”, spune primarul Timișoarei. (sursa radiotimisoara.ro)

Comentarii

comentarii