Acasă Administraţie Nicolae Robu, nemulţumit de ENEL, ELBA şi AEM

Nicolae Robu, nemulţumit de ENEL, ELBA şi AEM

1819
DISTRIBUIȚI

Iluminatul public stradal din Timişoara lasă mult de dorit, întrucât povestea străzilor rămase în beznă noapte de noapte este mult mai veche decât furtuna din 17 septembrie, iar iluminatul artistic al monumentelor, chiar în zona ultracentrală, nu este pe măsura unei capitale europene a culturii.

Primarul Nicolae Robu susţine în continuare, că conducerea Enel din Timişoara este de treabă, dar este nevoie de investiţii care trebuie să vină de la patronii străini ai companiei.

Edilul este nemulţumit şi ce ELBA şi AEM, care ar trebui să fie mult mai atente la becurile lipsă şi la aspectul iluminatului, să nu mai arunce în sfidare câte un bec cu lumină albă printre cele cu lumină galbenă şi invers. Că nu dă bine.

„Conducătorii locali ai Enel se străduiesc. Sunt nişte linii tehnologice care trebuie schimbate. Nu sunt mulţumit de fiabilitatea sistemului; în fiecare seară, beznă în diferite zone, nu au legătură cu furtuna. Am văzut becuri destul de multe care nu funcţionează. AEM şi ELBA să-şi trimită oamenii pe teren. Nu e normal ca primarul să le vadă că lipsesc becuri, ci angajaţii firmelor care asigură iluminatul. Inclusiv în centrul istoric am văzut: sunt două becuri galbene, unul alb. Să ajusteze corpurile de iluminat, proiectoarele, iluminatul artistic. Nici pe departe nu e funcţional iluminatul artistic”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii