Acasă Politica Nicolae Robu: „Noi vrem o Timişoară a performanţei, dorim să redăm timişorenilor...

Nicolae Robu: „Noi vrem o Timişoară a performanţei, dorim să redăm timişorenilor mândria de a fi timişoreni”

386
DISTRIBUIȚI

Săbiile s-au scos din teacă în Alianţa pentru Timiş. PNL şi PNŢCD nu mai sunt atât de apropiate ca în anul 2008, atunci când s-a creat această alianţă, ba din contră.

Dan Radu Ruşanu, vicepreşedinte PNL la nivel naţional, a declarat zilele trecute că actualul primar al Timişoarei – Gheorghe Ciuhandu – nu şi-a ţinut promisiunile din alianţă de ceva timp. Ciuhandu i-a răspuns că nici liberalii, deoarece nu au fost pe aceeaşi lungime de undă cu consilierii ţărănişti în şedinţele de consiliu local. PNL are un candidat la primărie în persoana senatorului Nicolae Robu, în timp PNŢCD-ul, aripa Ciuhandu, este în derivă, aripa Pavelescu câştigând procesele şi devenind partidul recunoscut de lege cu numele de PNŢCD. Practic, acum, ţărăniştii lui Ciuhandu trebuie să negocieze cu Pavelescu pentru a putea candida sub sigla PNŢCD.

 

„E foarte greu ca cineva să stea într-o funcţie mai mult de 12 ani, hai să zicem 16”

„Noi ne vedem de drumul nostru, suntem încrezători că avem ce să prezentăm electoratului. În general, e foarte greu ca cineva să stea într-o funcţie mai mult de 12 ani, hai să zicem 16. Sigur, mai sunt excepţii în lume, cum ar fi Alex Ferguson, dar trebuie să vedem realizările lui Ferguson şi ale… altora. Şi dacă nu aş fi eu candidat, timişorenii şi-ar dori o schimbare pentru Timişoara. Noi vrem o Timişoară a performanţei, dorim să redăm timişorenilor mândria de a fi timişorean. Cu abordările de până acum nu cred că avem motive să ne mândrim că suntem timişoreni”, a spus senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

„Noi am fost consecvenţi şi am acţionat în consecinţă”

Dan Radu Ruşanu a reconfirmat încă o dată candidatul USL la Primăria Timişoara, în persoana lui Nicolae Robu. Liberalii spun că acest lucru se ştia de doi ani şi au acţionat în consecinţă, răspunzând lui Ciuhandu, care spunea că la anumite proiecte, cum ar fi masterplanul Timişoarei, achiziţia de tramvaie, ori altele, peneliştii nu au susţinut PNŢCD în consiliul local. „Afirmaţia că noi vom avea candidat pentru Primăria Timişoara s-a făcut de acum doi ani. Noi am fost consecvenţi şi am acţionat în consecinţă. Faptul că am avut altă poziţie la acest masterplan… ni s-a cerut să facem amendamente, iar ce era necesar la acest masterplan era prea puţin pentru a fi 3-4 amendamente. Erau amendamente tehnice, care nu puteau fi inserate în fraze de adăugire”, a declarat consilierul local liberal Petru Ehegartner, preşedinte PNL Timişoara.

Comentarii

comentarii