Acasă Actualitate Nicolae Robu: “Primarul Zero Proiecte să nu-și aroge reușitele excepționale ale...

Nicolae Robu: “Primarul Zero Proiecte să nu-și aroge reușitele excepționale ale Teatrului Național printre care și The Infernal Comedy cu John Malkovich”

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu felicită conducerea Teatrului Național Timișoara pentru că l-a adus pe scena prestigioasei instituții pe actorul american de talie mondială John Malkovich, unde va juca în trei spectacole.

“Felicitări doamnei Ada Lupu Hausvater și echipei sale, felicitări instituției Teatrului Național Timișoara!”, este mesajul lui Robu.

În context, fostul primar al Timișoarei mai menționează următoarele: “Această instituție de cinste, de prim rang a orașului, care este Teatrul Național, este exclusă de la finanțări de Administrația Fritzistă, fapt ce nu-l împiedică pe Primarul Zero Proiecte să-și aroge subliminal meritele pentru reușitele ei excepționale, printre care și spectacolul The Infernal Comedy cu John Malkovich”.

Actorul american John Malkovich a ajuns miercuri la Timișoara, unde va juca în piesa ”The Infernal Comedy”, la Teatrul Național din Timișoara.

 Dublu nominalizat la Oscar, la Globul de Aur și pentru premiile BAFTA, actorul vedetă a jucat în numeroase filme cu impact la nivel mondial.

“Spectacolul „The Infenal Comedy” este finanțat din fonduri private și meritul exclusiv pentru atragerea lor și pentru el, în sine, revine d-nei directoare a Teatrului Național “Mihai Eminescu” din Timișoara, Ada Lupu Hausvater și echipei sale”, mai atenționează Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii