Acasă Actualitate Nicolae Robu se cere apreciat cu forța

Nicolae Robu se cere apreciat cu forța

1066
DISTRIBUIȚI

Trimis în judecată alături de alte opt persoane în dosarul privind vânzarea frauduloasă şi la preturi modice. a unui număr de 207 imobile, majoritatea situate în centrul vechi al municipiului Timişoara, primarul Nicolae Robu a răspuns, pe pagina sa de Facebook, cu sondajul nr. 111 din acest an. Un sondaj cu două variante de răspuns, dar cu același verdict: aprecierea activității sale.

Primarul acuză pe toată lumea, inclusiv pe procurorii DNA de… calomnie.

”Având în vedere noul val de calomnii de care am parte, țin să fac următoarele precizări:

Cu mine ca Primar, nu s-a retrocedat nicio clădire, nicio locuință, nici către clanuri, nici către neclanuri, dimpotrivă, cu mine ca Primar, au fost readuse în domeniul public al municipiului, PRIN INSTANȚĂ, 11 clădiri:

• 3 clădiri spitalicești ultracentrale

• 8 foste cinematografe, ținute în stand-by pt a se pune mâna pe ele de către unii-alții!”, este enunțul sondajului.

Iar variantele de răspuns la întrebarea adresată de Nicolae Robu. ”Ați știut aceste lucruri?”, sunt două: ”Da și apreciem!”, respectiv ”N-am știut. Apreciem!”.

Prin urmare nu ai cum să nu apreciezi activitatea ultracorectului primar și nici să nu fi de acord că tot ce se spune, inclusiv în dosarul DNA, sunt doar… calomnii. Cu tot calomnii sunt și cele scrie în statutul PNL, statul pe care șeful său, Ludovic Orban, l-a respectat întocmai și s-a suspendat din funcția de președinte în momentul în care a fost trimis în judecată. Același statul precizează că Nicolae Robu nu mai poate candida anul viitor la funcția de primar.

Comentarii

comentarii