Acasă Politica Nicolae Robu sesizează PSD la BEJ

Nicolae Robu sesizează PSD la BEJ

1111
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, aşteaptă scuze din partea filialei judeţene a PSD, după ce a fost înştiinţat de primarul din Pădureni că în comună au apărut afişe pe care social-democraţii îşi arogă proiectele realizate pentru comunitate, de către edilul liberal.

Potrivit liderului PNL Timiş, este vorba despre proiecte de infrastructură, pentru canalizare şi alimentare cu apă a localităţii, pentru modernizarea infrastructurii culturale, trotuare, care totalizează zeci de milioane de lei.

“de la Pădureni m-a sunat primarul să-mi spună că prin comună au fost distribuite materiale în care toate proiectele sale au fost prezentate ca aparţinând PSD, cu fotografia lui Călin Dobra pe afiş. Colegii de la Pădureni au făcut dovada capacităţii lor de a face proiecte şi de a le implementa. (…). Fură munca altora. Suntem în competiţie, între anumite limite ne criticăm, ne prezentăm rezultatele, dar nu să criticăm prin calomniere. Nu e în regulă să foloseşti mai ales în context electoral munca altora. Sper să-şi ceară scuze cei de la PSD local şi mi-ar plăcea să cred că s-a făcut fără ştirea lor. Nu poţi avea o colaborare cu cineva care minte”, a spus Nicolae Robu în conferinţa de presă de vineri, de la partid.

Nicolae Robu a mai vorbit şi despre o sesizare pe care o face la BEJ, despre faptul că a fost distribuit un formular în Spitalul de psihiatrie de la Jebel, care să fie completată şi prin care se solicită urna mobilă în ziua votului de duminică 26 mai, dar pe care este aplicată şi o ştampilă a PSD Timiş.

Pe de altă parte, edilul a spus că va merge săptămâna viitoare la vicepremierul Daniel Suciu, împreună ci liderul CJT Călin Dobra, pentru a discuta despre sala polivalentă a Timişoarei şi stadion şi a precizat că terenurile pe care primăria le-a pus la dispoziţie pentru stadion există şi sunt terenuri actualizate în CF.

“Am certitudinea că a fost dezinformat vicepremierul privind terenurile. Toate sunt la zi în CF, dar cineva l-a dezinformat. Aceste subiecte trebuie discutate deschis, raţional (…). Nu vom boicota niciun proiect dacă este de bine pentru Timişoara. Cred că raţiunea va triumfa. Nu vreau să discut despre stadion şi sala polivalentă acum, suntem în campanie electorală şi nu vreau să folosesc aceste obiective ca teme de campanie”, a spus Robu.

În legătură cu un clip publicitar pro-PNL care a apărut scurt timp pe pagina oficială a Filarmonicii Banatul, Nicolae Robu s-a declarat împotriva unor astfel de atitudini şi a spus că nu ştie despre ce este vorba, dar că regretă dacă s-a întâmplat aşa ceva.

“Nu putem pretinde altora să respecte legea şi noi să o încălcăm. Sunt două partide aliate (USR-PLUS, n.r.) care susţin că respectă legea, după actualizarea ‘nimeni nu este mai presus de lege în afară de noi’. Regret dacă s-a întâmplat aşa ceva (postarea, n.r.)”, a afirmat edilul. 

Nicolae Robu i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la votul de duminică şi să susţină inclusiv referendumul declanşat de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Comentarii

comentarii