Acasă Actualitate Nicolae Robu și-a desemnat ”jurnalista” preferată să se ocupe de relaţia primăriei...

Nicolae Robu și-a desemnat ”jurnalista” preferată să se ocupe de relaţia primăriei cu operatorii de turism, pentru Timişoara 2021

1943
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a desemnat-o pe Daniela Ştir să asigure menţinerea legăturii dintre primărie şi operatorii de turism pentru Timişoara 2021 Capitală Europeană a Culturii, aceasta colectând solicitările operatorilor pe care le va transmite municipalităţii.

Până acum, dinspre operatorii din turism nu a fost transmisă spre edil nicio nemulţumire, spune primarul.

“Nu a fost transmisă spre mine nicio nemulţumire, am şi trecut la acţiuni concrete, atâta cât am putut face în acest timp foarte scurt, montarea de indicatoare care semnalizează locurile unde pot staţiona autocarele, am crescut numărul de locuri pentru autocarele care pot staţiona un timp şi ceea ce se poate face rapid. Avem o persoană desemnată, aşa cum au cerut operatorii de turism, care se ocupă de relaţia cu ei, Daniela Ştir, şi sper ca împreună să putem creşte calitatea serviciilor turistice în Timişoara, fiecare cu partea care-i revine. Oraşul nu are decât de câştigat, ca şi operatorii de turism, din această relaţie”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul susţine că problema parcării autocarelor este rezolvată, “am pus la dispoziţie cât au cerut, dacă va fi nevoie, vom creşte numărul. Este la Aqua Arena (parcarea, n.r.). Noi am vrut să le oferim mai multe locuri, dar ei au spus să acum nu au nevoie. Apreciez atitudinea lor corectă. Va trebui să generăm materiale promoţionale specifice acestui sector”, a mai spus primarul.

Daniela Ştir este angajată a primăriei şi avea ca sarcină, în anii trecuţi, să-i ia interviuri primarului Nicolae Robu, pentru a le posta pe pagina de facebook a televiziunii primăriei.

Comentarii

comentarii