Acasă Actualitate Nicolae Robu și Dominic Fritz, întâlnire de gradul zero în centrul Timișoarei

Nicolae Robu și Dominic Fritz, întâlnire de gradul zero în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Principalii candidați la postul de primar al Timișoarei au dat unul peste altul, miercuri seara, în centrul Timișoarei, atunci când își făceau reclamă electorală. Este pentru prima dată când cei doi ajung față în față, în ciuda provocărilor lansate de Robu, Fritz nu a dorit să participe la o dezbatere electorală directă.

Cei doi au încercat să arate că pot discuta, dar, se pare că momentul cel mai interesant ar fi fost atunci când Dominic Fritz ar fi dorit să dea mâna cu Nicolae Robu, dar cel din urmă a refuzat, spunând că nu poate răspunde la acest gest, după ce adversarul său l-ar fi calomniat. Prezent în grupul pro – Robu, Alfred Simonis a dat, totuși, mâna cu Fritz. De asemenea, Cătălin Drulă, liderul național USR, prezent și el la Timișoara, apare discutând destul de… cordial, cu Robu.

”Îmi pare rău, domnule Fritz, după ce m-ați calomniat și m-ați denigrat, nu pot să dau mâna cu dumneavoastră”, a spus Robu, pe pagina de Facebook a PNL Timișoara.

În cursul zilei de miercuri, cei de la PNL au emis un comunicat în care condamnau o anumită campanie de denigrare realizată de reprezentanții USR prin intermediul mesajelor de tip SMS. Pentru astfel de acțiuni, cei de la PNL au anunțat chiar o acțiune în instanță.

”PNL Timișoara condamnă, încă o dată, campania mincinoasă a lui Dominic Fritz, precum și atacurile rasiste pe care acesta le-au făcut în ultima vreme. De altfel, avocații pregătesc la această oră o acțiune în instanță, prin care cerem sancționarea legală a lui Dominic Fritz în urma acțiunilor de defăimare făcute de acesta”, a mai anunțat PNL Timișoara.

Comentarii

comentarii