Acasă Politica Nicolae Robu și Dominic Fritz se vor întrece pentru mandatul de primar...

Nicolae Robu și Dominic Fritz se vor întrece pentru mandatul de primar al Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu și Dominic Fritz se vor întrece pentru mandatul de primar al Timișoarei la viitoarele alegeri, arată sondajele derulate permanent de cel desemnat de liberali pentru candidatură. Datele culese de Robu arată că acesta stă excelent, fiind în creștere la numărul de opțiuni atrase.

Pe lângă sondajele pe care și le comandă, Robu spune că interpretează și postările din mediul virtual, care îi sunt favorabile. Concluzia colegilor săi de filială este că stă excelent în opțiunile de vot.

Dacă ”județul” a făcut ultimul sondaj în iulie, Nicolae Robu se verifică permanent. Ultimul sondaj are doar două săptămâni vechime, iar el anunță că stă bine în opțiunile de vot. La fel, și colegii din conducerea filialei sunt optimiști. Nu dau procente, dar spun că e clar cine va fi, de fapt, în competiție. Așadar, Robu se va lupta cu Fritz pentru noul mandat de primar.

”Evoluția lui Robu e pozitivă și în creștere. Deci, la PNL s-au limpezit apele în ceea ce privește candidatul la primărie. Competiția se dă între cei doi candidați, de la USR și PNL”, spune Alin Nica, președintele filialei Timiș.

Comentarii

comentarii