Acasă Politica Nicolae Robu spune că este înjurat și calomniat permanent de ”gherila fritzistă”

Nicolae Robu spune că este înjurat și calomniat permanent de ”gherila fritzistă”

DISTRIBUIȚI

Timișoara are, în acest zile, una dintre cele mai aprige campanii electorale din ultimii ani, pentru alegerea primarului orașului. Principalii contracandidați și de la scrutinul precedent, Nicolae Robu și Dominic Fritz, sunt ”la cuțite” și se luptă în declarații și prezentări de date publice. Acum, Robu spune că și în precampanie, dar și în campanie e supus unui adevărat tir de jigniri din partea ”gherilei fritziste”, adică a celor care susțin cauza adversarului său.

Toate postările sale sunt luate în vizor de fanii actualului primari, aceștia scriu tot felul de insulte, ”măgării” și cuvinte care nu pot fi reproduse, se plânge Robu. De asemenea, spune el, există o adevărată armată care produce zilnic tot felul de filmulețe pentru a-l ataca. De asemenea, el vorbește despre afișele cu el, amplasate în oraș și care sunt mâzgălite de binevoitori, unele cu chestiuni grețoase, spune Robu. El vorbește și despre bani dați la negru, în campanie.

”Zi de zi, nu știu ce armată lucrează acolo cu domnul Fritz, dar cineva pune banii respectivi, mulți sunt la negru, cum a fost în 2020, și se generează 4-5, câteodată și mai multe, clipuri împotriva mea. Asta e toată campania. (…) Nu vă puteți închipui ce îmi scrie mie gherila fritzistă pe Facebook, pe Tik Tok. Evident că nu las mizeriile acolo. Sunt înjurături, insulte, ceva de neînchipuit.”, a spus, marți, Robu.

Conform candidatului PSD-PNL la funcția de primar al Timișoarei, toată campania contracandidatului său e bazată pe sintagma ”Nu Robu”. El spune că Fritz și echipa sa nu au prezentat niciun fel de plan concret de conducere a orașului, spre deosebire de el, care are campania bazată pe un plan clar, cu puncte, pentru toate domeniile vieții locale și a administrației.

În altă ordine de idei, Nicolae Robu spune că nu se gândește la un eventual al patrulea mandat, dacă îl va câștiga pe al treilea.

„Fotbaliștii sunt învățați să spună așa: acum ne gândim să câștigăm meciul următor, după vom vedea ce va fi și cu meciul de după (n.r. se referea la un prim meci cu Voluntari, urmat de unul cu Barcelona). Acum îmi doresc un mandat de primar al Timișoarei. Aș fi vrut în 2020 un nou mandat, al treilea. Am făcut multe greșeli printre care și aceea că nu puteam intui că pierd. Nu mi-am făcut campanie. Eram convins că voi câștiga. Atunci nu mi-am făcut campanie, dacă trebuia să pun ceva în dreptul ei era o liniuță, nimic. Nu neapărat că mă vedeam pe mine extraordinar, dar ziceam: cu cine candidez? De ce să îl voteze oamenii, că nu se știe nimic despre el, a fost secretară la un pensionar.”, a mai spus Robu.

 

Comentarii

comentarii