Acasă Politica Nicolae Robu susține candidatura lui Alin Nica la CJ Timiș, din partea...

Nicolae Robu susține candidatura lui Alin Nica la CJ Timiș, din partea PNL

1156
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că va susține candidatura lui Alin Nica la CJ Timiș, din partea PNL. Primarul din Dudeștii Noi a fost desemnat sâmbătă, de forumul primarilor PNL din Timiș, candidatul preferat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Deși au avut numeroase divergențe, Robu a fost nevoit să accepte hotărârea primarilor liberali.

”Având în vedere importanța primarilor într-un partid și faptul că funcția de Președinte al Consiliului Județean pentru primari este de cel mai mare interes, am convenit cu colegii primari ca ei să aibă posibilitatea de a propune Biroului Politic Județean un candidat pe care eI îl consideră cel mai potrivit, angajându-mă ca eu să-l susțin în fața Biroului, ca atare, dacă obține votul a cel puțin 60% dintre Primari.

Ei bine, am avut doi aspiranți: Ciprian Bogdan și Alin Nica, ambii oameni valoroși, cu CV-uri bune și, deși tineri, ambii, cu deja vechi stagii în PNL.

Astăzi, 22.02.2020, i-am supus la vot în Forumul Primarilor PNL de Timiș și a rezultat următorul scor:

Locul 1. Alin Nica:

23 de voturi, adică 67.6%

Locul 2. Ciprian Bogdan:

11 voturi, adică 32.4%

Așadar, voi susține în fața BPJ candidatura colegului Alin Nica și, desigur, BPJ o va agrea ca atare. În pasul următor, aprobarea Biroului Politic Județean va fi supusă validării Colegiului Director Județean. Candidatura aprobată de BPJ și validată de CDJ va fi supusă la vot spre aprobare finală la nivelul Biroului Politic Național”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii