Acasă Actualitate Nicolae Robu susține reluarea campaniilor de curățenie, pentru că timișorenii nu sunt...

Nicolae Robu susține reluarea campaniilor de curățenie, pentru că timișorenii nu sunt pregătiți pentru ”sistemele din țările înalt civilizate”

1053
DISTRIBUIȚI

Anunțul de acum câteva zile al primarului Nicolae Robu, referitor la reluarea campaniilor bianulale de curățenie, a fost primit ”cu entuziasm” de timișoreni. Străzile dintre blocuri și care au fost umplute mai abitir de gunoaie, pentru că s-a crezut că au și început campaniile. Cum însă primăria nu are nici un contract pentru ridicarea munților de gunoaie, nu s-a întâmplat nimic.

În această situație, primarul Robu a venit cu o postare explicativă:

”După cum știți, Primăria nu mai are în jurisdicție ridicarea gunoiului casnic, prerogativa revenind asociației ADID și operatorului aflat sub contract cu ADID, RETIM. Le-am solicitat să reia campaniile de primăvară și toamnă. Nu doresc, pentru că ei vor să forțeze trecerea la sistemele din țările înalt civilizate, unde reziduurile casnice se ridică contracost, la cerere punctuală. Eu consider că încă nu suntem pregătiți și cer reluarea curățeniei de primăvară și toamnă”.

Comentarii

comentarii