Acasă Administraţie Nicolae Robu: ”Timişoara este discriminată în sens negativ, niciodată pozitiv”

Nicolae Robu: ”Timişoara este discriminată în sens negativ, niciodată pozitiv”

2047
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a readus în discuţie, marţi 10 octombrie, discriminarea negativă la care este supusă Timişoara, durerea maximă fiind finanţarea Clubului Poli, printre altele, în timp ce în aceeaşi situaţie se află cluburile din întreaga ţară, dar pe care Curtea de Conturi nu le sancţionează în niciun fel.

„În alte locuri din ţară e într-un fel, iar în Timişoara e în alt fel. Şi cu Curtea. De fiecare dată Timişoara este discriminată în sens negativ, niciodată pozitiv. Sunt indignat să văd aşa ceva. Unii se cred dumnezei, asta e altceva, dar sunt oameni ca şi noi şi prin urmare, câtă vreme chiar auditorii au folosit cuvântul prejudiciu „estimat”, se impune o expertiză. De aceea au cerut stabilirea întinderii prejudiciului. Altfel, ar fi spus prejudiciul este de atât şi măsura ar fi fost recuperat”, spune Nicolae Robu.

Chiar dacă se va stabili un prejudiciu, edilul opinează că acesta ar urma să fie recuperat de la ong-urile partenere care au finanţat clubul, iar suma va fi eşalonată în rate.

„Dar, e normal ca fix acelaşi lucru în alte părţi din ţară să fie legal, iar la Timişoara să fie considerat ilegal?”, este retorica primarului.

În discuţie ar fi tot sportul timişorean, fotbal, handbal, rugby.

În privinţa lui Poli, edilul a precizat că datoriile liderei CFR Cluj au fost de 10 milioane de euro, în timp ce ACS Poli este clubul cu cea mai bună situaţie financiară din ţară, pentru că datoria lui nu a fost niciodată mare comparativ cu datoria altor cluburi.

Recent, primarul declara pe pagina sa de facebook: „CITIŢI ŞI VĂ MINUNAŢI! PESTE TOT E LEGAL, LA TIMIŞOARA, FIX ACELAŞI LUCRU, E ILEGAL! PÂNĂ CÂND?!

Speţa PRIMARIA TIMIŞOARA contra CURTEA DE CONTURI privind finanţarea sportului este identică -IDENTICĂ!!!- cu speţa PRIMARIA CUGIR contra CURTEA DE CONTURI !

Primăria Cugir a câştigat în instanţă, Primăria Timişoara a pierdut! ÎN ACEEAŞI ŢARĂ!-. Diferenţa este că procesul Primăriei Timişoara s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara, iar procesul Primăriei Cugir s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia şi nu e vorba de o diferenţă la nivel de instituţie -îmi place să cred asta!-, ci de o diferenţă la nivel de judecători!”, spune Robu.

Comentarii

comentarii