Acasă Administraţie Nicolae Robu vrea schimbarea ministrului Cuc de la Transporturi, pentru a se...

Nicolae Robu vrea schimbarea ministrului Cuc de la Transporturi, pentru a se face centura de sud

1026
DISTRIBUIȚI

O singur─â dat─â a vorbit telefonic primarul Nicolae Robu cu ministrul Transporturilor R─âzvan Cuc ┼či nu i-a pl─âcut. Mai mult, centura de Sud a municipiului nu s-a mi┼čcat, ora┼čul este supraaglomerat, iar speran┼úele edilului vin dinspre noul guvern PNL, cu un nou ministru al Transporturilor, de la care are multe a┼čtept─âri.

“A┼čtept─âm schimbarea de guvern ca s─â facem ┼či mai cu spor Centura de Sud. Nu putem merge pe ideea interzicerii accesului ├«n Timi┼čoara a camioanelor, pentru c─â nu avem centur─â. C├ónd o vom avea, nu vom mai permite acest trafic greu ├«n ora┼č. Unii cet─â┼úeni ecologi┼čti spun c─â de ce permit accesul acestor ma┼čini. ├Än acest caz, nu c─â nu ar mai veni investitori, ci ar ┼či pleca. Am face praf economia pe o mare por┼úiune din zona de vest. S-ar pierde zeci, poate sute de mii locuri de munc─â, iar firmele ar intra ├«ntr-o criz─â de func┼úionare ┼či faliment”, a afirmat primarul Nicolae Robu ├«n conferin┼úa de pres─â de mar┼úi.

Edilul a explicat c─â prioritatea este construirea centurii, dup─â care se va interzice accesul ma┼činilor de mare tonaj ├«n urbe.

“La centur─â se impune o schimbare la minister, pe cale de consecin┼ú─â ┼či mai jos (ierarhic, n.r.). E nevoie de o schimbare de persoan─â, nu mai cred de schimbare de atitudine. Pe Cuc l-am sunat o singur─â dat─â, aveam nevoie de ceva avize pentru poduri, nu am avut nicio reac┼úie. A┼ča c─â am renun┼úat. (…). Este de lucru ┼či la preg─âtirea terenului pentru investi┼úie, pentru c─â actele sunt la minister. Este vorba de opt puncte de cercetare arheologic─â. Nu vezi niciun semnal, e indiferen┼ú─â total─â acolo, la ┼čantier”, a mai spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii