Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a început în forță...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a început în forță campania electorală!

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a început în forță campania electorală! Astfel, din 13 mai, toată săptămâna se află în localitatea Sânmihaiu German, alături de echipa sa de profesioniști.

”Ne propunem să stăm de vorbă cu fiecare locuitor, cu scopul de a afla care sunt cele mai mari nevoi ale comunității.

Ne dorim din tot sufletul să câștigăm Primăria Sânmihaiu Român, astfel încât soluțiile cu care venim să poată fi puse în practică, pentru binele locuitorilor. Ne-am săturat de vorbe goale venite din partea actualei administrații, însă doar cu ajutorul dumneavoastră putem face o schimbare!”, este mesajul lui Trifan.

Candidatul liberal mizează pe o campanie civilizată, bazată pe prezentarea de obiective și proiecte care să vină în sprijinul real al cetățenilor din comuna Sânmihaiu Român cu satele Sânmihaiu German și Utvin.

”În următoarele 30 de zile, îmi propun să duc o campanie electorală decentă, bazată pe proiecte, și nu pe atacuri la persoană. Lucru care sper să-l facă toți competitorii, din respect pentru cetățeni! Sunt convins că vă doriți să venim în fața dumneavoastră cu soluții, și nu cu circ. Iar eu sunt omul care, alături de echipa mea de profesioniști, am viziunea necesară pentru a transforma comuna Sânmihaiu Român într-una înfloritoare!

Aveți încredere în mine! Aveți încredere în noi!”, a transmis Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român Timiș.

Comentarii

comentarii