Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a luat la pas...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a luat la pas străzile din Sânmihaiu German. Urmează Utvin

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a luat la pas, toată săptămâna trecută, străzile din Sânmihaiu German, alături de echipa sa de profesioniști.

Au bătut la fiecare poartă și au stat de vorbă cu toată lumea pe care au întâlnit-o, în scopul de a afla problemele cele mai arzătoare cu care se confruntă locuitorii de aici.

Nicolae Trifan a explicat:

“Și nu sunt deloc puține! Din cauza lipsei utilităților, cetățenii se văd aruncați la capătul civilizației.

Dragii mei! Știu că vocea nu v-a fost auzită până acum și că ați fost neglijați! Dar asta nu se va mai întâmpla. Și locuitorii din Sânmihaiu German merită să-și crească copiii în siguranță, să aibă unde să se joace, să facă mișcare și să se distreze.

Și locuitorii din Sânmihaiu German au dreptul să se plimbe pe drumuri asfaltate, iar apa, canalizarea sau gazul să nu reprezinte un lux. Și persoanele vârstnice din Sânmihaiu German au nevoie de spații verzi unde să se relaxare, de locuri de promenadă și de un acces mai facil la serviciile medicale!”.

Sâmbătă, Nicolae Trifan a  încheiat campania din casă în casă la Sânmihaiu German!

“Am notat toate problemele semnalate, iar după ce voi câștiga Primăria Sânmihaiu Român, mă voi lupta să găsesc soluții într-un timp cât mai scurt, pentru ca locuitorii de aici să ducă o viață mai bună!

Pentru mine, campania din casă în casă nu s-a terminat! De astăzi și până la sfârșitul săptămânii, trec pe la poarta fiecărui locuitor din Utvin. Îmi doresc să stau de vorbă cu cât mai multă lume, pentru că îmi pasă!

Aveți încredere în mine, iar comuna Sânmihaiu Român va înflori!”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

Comentarii

comentarii