Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, cu echipa, este pregătit...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, cu echipa, este pregătit să asfalteze toate drumurile din comună

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, atenționează că în comună cele mai multe străzi sunt neasfaltate, iar la o simplă ploaia drumurile se umplu de noroi și este extrem de dificil de circulat.

“Atât eu, cât și majoritatea locuitorilor din comuna Sânmihaiu Român nu avem asfalt pe stradă. Așa se face că la fiecare ploaie ne umplem de noroi.

Asta deși nu locuim pe vreo uliță dintr-un sat uitat de lume, ci chiar la o aruncătură de băț de Timișoara.

În toată comuna sunt aproximativ 75 de kilometri de drumuri. Doar 25 de kilometri au și văzut asfalt până acum!

Aceasta este „performanța” actualului primar în cei opt ani de mandat.

Iar pentru cei mutați recent la noi în comună, o stradă decentă reprezintă doar un vis frumos, având în vedere faptul că cei din conducerea primăriei nu sunt deloc interesați să le asigure condiții decente”, este mesajul lui Trifan.

Candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român mai susține că există fonduri materiale, dar e nevoie de implicare, iar Trifan, împreună cu echipa lui de profesioniști, este pregătit pentru marile proiecte de modernizare a comunei.

“Indiferent că locuim în Sânmihaiu Român, Utvin sau Sânmihaiu German, suntem „băștinași” sau „vinituri”, așa cum au fost numiți noii locuitori de către cei care nu-i văd cu ochi buni, cu toții avem dreptul să avem parte de străzi moderne, europene!

Bani sunt, doar trebuie să existe dorință de implicare pentru a face din comuna noastră un loc mai frumos și mai bun!

Iar eu sunt pregătit să mă implic, astfel încât în cele trei localități din Sânmihaiu Român să nu mai avem niciun drum neasfaltat!”, a declarat Nicolae Trifan.

 

Comentarii

comentarii