Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, îi îndeamnă pe cetățenii...

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, îi îndeamnă pe cetățenii din comună la unitate și să aibă încredere în el! (P)

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, îi îndeamnă pe cetățenii din comună la unitate și să aibă încredere în el!

“După 9 iunie, voi depune toate eforturile cu scopul de a uni satele din comună.

Indiferent că trăim în Sânmihaiu Român, Utvin sau Sânmihaiu German, cu toții ne dorim ce este mai bun pentru noi, pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, pentru bunicii noștri!”, este mesajul lui Trifan.

Pe lângă infrastructură, utilități, locuri de muncă, școli moderne și servicii medicale ca la carte, candidatul PNL susține că nu trebuie uitat nici rolul mișcării și al timpului petrecut în natură pentru o dezvoltare armonioasă și o minte relaxantă!

“Mă voi implica astfel încât și copiii din Sânmihaiu German să aibă o bază sportivă, nu una improvizată într-o sală de clasă.

După ce voi pune terenurile și sălile de sport la punct, vreau ca în fiecare sat să fie realizate echipe care să participe la competiții organizate local, dar, de ce nu, și județean.

Asta pentru că avem copii valoroși și talentați, care merită să fie susținuți! Totodată, fiecare sat va avea câte un teren multifuncțional, care va putea fi acoperit cu un balon, astfel încât să se facă sport și pe timpul iernii”, atenționează Nicolae Trifan.

De asemenea, cu fonduri europene, Trifan va realiza o rețea de piste de biciclete între sate, pe care iubitorii de mișcare să o poată folosi cu drag, dar și o alee pietonală.

“Nu am uitat parcurile din comună, care trebuie modernizate, dar și „împodobite” cu mai mulți copaci, pentru a deveni adevărate oaze de verdeață și de relaxare, cu colțuri pentru lectură sau cu internet gratuit.

În cele din urmă, malurile Begăi reprezintă o sursă importantă pe care o voi valorifica. Asta pentru că locuitorii din comuna Sânmihaiu Român merită tot ce este mai bun!

Pe 9 iunie, pune ștampila pe poziția 2 pe buletinul de vot”, îndeamnă Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român.

Comandat de PNL Filiala Timiș

CMF 21240015

Comentarii

comentarii