Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidat PNL la primărie: “Sânmihaiu Român are nevoie de o...

Nicolae Trifan, candidat PNL la primărie: “Sânmihaiu Român are nevoie de o schimbare pentru a se dezvolta…!”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, atrage atenția despre marile probleme create în localitate, de bălțile pe străzi după fiecare ploaie

“Dragi locuitori ai comunei Sânmihaiu Român, în cazul în care vă întrebați de ce avem bălți uriașe pe străzi după fiecare ploaie, răspunsul este inexistența rigolelor pe marginea drumului!

De fiecare dată când a fost asfaltată o stradă, actuala conducere a primăriei nu a fost interesată să realizeze lucrările ca la carte. Pot fi văzute doar mici șanțuri, care numai rigole nu pot fi numite.

De amenajarea unor podețe, pentru ca locuitorii să aibă parte de un acces civilizat în curte, nu are rost să mai vorbesc. Iar trotuare moderne, din pavaj, la noi în comună reprezintă doar un vis frumos. Un vis care ar trebui să reprezinte normalitatea anului 2024!”, explică candidatul PNL.

Trifan a mai explicat că unii dintre noii locuitori ai comunei Sânmihaiu Român știu că n-au nicio bază în primărie. Așa că, din banii lor, și-au tras apa și canalizarea.

Alții chiar au pus stâlpi de iluminat pe stradă, pentru ca să-și știe copiii în siguranță.

“Sunt lucruri esențiale, pe care un primar gospodar și implicat ar trebui să le considere o prioritate. Sânmihaiu Român are nevoie de o schimbare pentru a se dezvolta și a fi în rând cu celelalte comune din jurul Timișoarei. Locuitorii merită să aibă parte de condiții decente, nu să trăim de parcă am fi într-un cătun uitat de lume.

Pe 9 iunie, aveți încredere în mine! Mă găsiți la poziția 2 pe buletinele de vot! “, este mesajul lui Nicolae Trifan, către locuitorii celor trei localități: Sânmihaiu Român, Utvin și Sânmihaiu German.      

Comentarii

comentarii