Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidatul PNL la funcția de primar: ”La capitolul digitalizare Primăria...

Nicolae Trifan, candidatul PNL la funcția de primar: ”La capitolul digitalizare Primăria Sânmihaiu Român este codașă”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidatul PNL la funcția de primar, atenționează că Primăria Sânmihaiu Român este atât de „transparentă”, încât nicio ședință de consiliu local nu a fost transmisă în direct, în ultimii opt ani.

Trifan consideră că cetățenii au tot dreptul să știe cum se împart banii publici, ce proiecte sunt propuse și modul în care votează fiecare dintre consilieri.

“Degeaba am tot insistat eu ca aceste ședințe să fie prezentate public, pentru că actuala conducere a primăriei a considerat că este mai bine să se voteze cu ușile închise.

Eu nu am nimic de ascuns. Așa că, dacă-mi veți acorda votul în 9 iunie, chiar prima ședință de consiliu local va fi transmisă pe facebook. Mai mult decât atât, toate hotărârile aprobate vot fi postate pe site-ul Primăriei Sânmihaiu Român, pentru ca cetățenii se le poată consulta ulterior”, este mesajul lui Trifan.

Candidatul PNL mai atenționează că și la capitolul digitalizare, Primăria Sânmihaiu Român este codașă. Dacă au nevoie de un simplu act, locuitorii trebuie să bată drumul până la sediul instituției. Nici măcar taxele și impozitele nu pot fi plătite online, atât de bine se înțelege conducerea primăriei cu tehnologia.

“Tehnologie care ne poate ușura munca și viața, iar eu sunt decis să mă folosesc de ea! Mai mult, vocea cetățenilor este foarte importantă pentru mine! Așadar, voi organiza adunări periodice în fiecare localitate, la care voi participa nu doar eu, ci voi fi însoțit de toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică.

Împreună vom asculta toate ofurile locuitorilor, indiferent că sunt mici sau mari, și vom încerca să găsim cele mai bune soluții.

Pe 9 iunie, alege schimbarea în bine, alege transparența! Mă găsești la poziția 2 pe buletinul de vot!”, a concluzionat Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român.

Comentarii

comentarii