Acasă Actualitate Nicolae Trifan, consilier local PNL, a cerut transparență în gestionarea bugetului, dar...

Nicolae Trifan, consilier local PNL, a cerut transparență în gestionarea bugetului, dar ”s-a lovit de un zid din partea consilierilor PSD din Sânmihaiu Român”

DISTRIBUIȚI

În cadrul ședinței Consiliului Local Sânmihaiu Român, de miercuri 27 februarie, Nicolae Trifan, consilier local PNL, a cerut transparență și responsabilitate în gestionarea bugetului local, dar spune că s-a lovit de un zid din partea consilierilor PSD.

Amendamentele propuse de Nicolae Trifan la bugetul local pentru anul 2024 au fost următoarele:

  1. Suplimentare bugetului la Școala Gimnazială Sânmihaiu Român – 250.000 lei
  2. ⁠Amenajarea parcării Biserica Penticostala Utvin – 50000 lei
  3. ⁠Asfaltare – urcare pod Utvin, amenajarea parcării și rampă pentru persoane cu dizabilități la capela din Utvin. Amenajare de rampă pentru persoane cu dizabilități la capela din Sânmihaiu Român – 100000 lei
  4. PTE acoperiș piață agroalimentară din sat Sânmihaiu Român – 80000 lei
  5. ST+PTE necesar construcției căminului cultural din sat Utvin – 100000 lei

“Sunt dezamăgit să constat că bugetul local propus de primarul în funcție Viorel Mărcuți (PSD) este departe de a susține nevoile și aspirațiile comunității noastre. Alocările inadecvate și lipsa priorității pentru sectoarele cheie precum educația, infrastructura, empatia față de persoanele cu dizabilități, față de culte, arată o lipsă de viziune și angajament pentru bunăstarea locuitorilor noștri.

Este esențial ca administrația  locală să asculte vocile comunității și să aloce resursele în mod responsabil și echitabil, pentru a asigura un mediu prosper și echitabil pentru toți. Regret că unii consilieri au ales alt drum politic”, ne-a declarat Nicolae Trifan.

Comentarii

comentarii