Acasă Politica Nicolae Trifan, fost candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, mulțumește  celor aproape...

Nicolae Trifan, fost candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, mulțumește  celor aproape o mie de persoane care l-au votat 

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, care a candidat la Primăria Sânmihaiu Român, la funcția de primar din partea PNL, mulțumește din suflet celor aproape o mie de persoane care au avut încredere în el și l-au votat și de această dată la alegerile locale!

“Sunt convins că toți cei care au pus ștampila pe mine au făcut-o pentru că mă cunosc cu adevărat și știu cât de dedicat sunt. Iar pentru asta le sunt recunoscător!”, este mesajul lui Trifan.

El mai spune că a trecut printr-o perioadă foarte grea, în ultimele săptămâni! A fost calomniat din toate părțile, dar cel mai tare l-au durut atacurile venite înspre familia lui. Nu a scăpat nici echipa de aceste atacuri, precum și cei dragi lor. Dar a mers mai departe cu fruntea sus și cu demnitate, pentru că știe că este un om corect care nu are nimic de ascuns.

Trifan a candidat pentru funcția de primar al comunei Sânmihaiu Român din dragoste pentru aceste locuri în care s-a născut. El a concluzionat:

“Eu nu mă număr printre cei care își doresc funcții ca să ajungă la ciolan. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că pe plan profesional și financiar sunt acolo unde-mi doresc. Nu am pierdut nimic! Rămân același om determinat și motivat. Însă comunitatea a pierdut, deocamdată, șansa de a porni pe un drum european, unul al prosperității.

Transparență – acesta va fi motto-ul meu în următorii ani. Așa că, indiferent că voi fi viceprimar, consilier local sau simplu cetățean, vă voi informa frecvent cu privire la ce se întâmplă în Primăria Sânmihaiu Român. Pentru că meritați să știți cum se cheltuie banul public!

Indiferent de vot, respect decizia fiecărui cetățean. Timpul ne va arăta tuturor dacă a fost una bună sau rea”.

 

Comentarii

comentarii