Acasă Eveniment Nicoleta a fost ucisă de soțul ei, Ionel. El s-a sinucis imediat...

Nicoleta a fost ucisă de soțul ei, Ionel. El s-a sinucis imediat după aceea intrând cu mașina într-un TIR

2523
DISTRIBUIȚI

O întreagă comunitate este cutremurată de ceea ce s-a întâmplat vineri dimineață într-o familie din localitatea arădeană Vârfurile. Ionel Pană din Târnava de Criș a intrat cu mașina într-un TIR. Ceea ce face ca acest incident să fie unul de-a dreptul cutremurător este că , potrivit unor surse de la fața locului, acesta și-a ucis nevasta, pe Nicoleta, după care a intrat în coliziune frontală cu un TIR, ceea ce ne face să credem că a fost un act suicidal.

Accidentul a avut loc în Târnava de Criș pe sensul de mers către Brad. În prima fază părea un nou eveniment rutier cu pierdere de vieți omenești, așa cum au fost multe în ultimele zile. Nu era doar atât… Martorii au căutat-o pe nevasta acestuia și cum nu răspundea nici la telefon au forțat ușa. Au găsit-o moartă. Se pare că femeia a fost lovită cu un ciocan în cap și a fost înjunghiată în inimă.

Se speculează că, în cazul bărbatului, este vorba de o sinucidere, momentan nu se poate certifica acest lucru. Aveau un copil în vârstă de 8 ani.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii