Acasă Economic Nicoletta Muscinelli, numită market manager pentru noul magazin IKEA din Timișoara

Nicoletta Muscinelli, numită market manager pentru noul magazin IKEA din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Retailerul suedez IKEA a desemnat-o pe Nicoletta Muscinelli pentru funcția de Market Manager pentru Timișoara, poziție din care va conduce activitatea viitorului magazin și va reprezenta operațiunile de retail ale companiei în vestul României.

Nicoletta Muscinelli s-a alăturat companiei în anul 1995 în poziția de Interior Design Manager în țara sa natală, Italia. De-a lungul timpului, ea a deținut mai multe roluri de management în activitatea de design de interior, în țări precum Australia, Franța și Regatul Țărilor de Jos, făcând astfel parte din numeroase proiecte de extindere și deschidere de noi magazine. Cea mai recentă poziție deținută de Nicoletta a fost Home Furnishing & Retail Design Manager pentru România, Croația, Serbia, Ucraina și Slovenia.

Nicoletta Muscinelli va fi al doilea Market Manager pentru IKEA România, alături de Violeta Neniță, care rămâne Market Manager pentru București. Acesta va fi al treilea magazin Ikea din România, orașul în care compania a tot amânat deschiderea unei unități deși de aici primea printre cele mai multe comenzi online. 

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii