Acasă Actualitate Nicu Covaci, liderul formaţiei Phoenix, internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean...

Nicu Covaci, liderul formaţiei Phoenix, internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara

DISTRIBUIȚI

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, la finalul şedinţelor de radioterapie după operaţia pe creier din luna martie 2024. Colegii de trupă afirmă că este într-o stare stabilă.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminal şedinţele de radioterapie în urma operaţiie pe creier suferită în luna martie, când i-a fost depistată o tumoră pe creier, iar acum se află, din nou internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara unde doctorii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize. Vineri dimineaţă, starea lui Nicu Covaci era una stabilă.

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă, acesta a fost interat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Covaci este într-o stare stabilă, aşa cum o ştim de o vreme încoace. Sunt oameni care il iubesc si respecta si nu merita sa traverseze stari si emotii generate de cativa in nevoie de atenţie”.

La cei 76 de ani ai săi, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

 

Comentarii

comentarii