Acasă Politica Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, eşec pe toată linia! Dezastrul din Bucureşti...

Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, eşec pe toată linia! Dezastrul din Bucureşti şi Timişoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă

DISTRIBUIȚI

Dezastrul din Bucureşti şi Timişoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetăţeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susţinuţi de USR în administraţia publică locală, au transmis social-democraţii, într-un comunicat de presă. Asemănarea dintre cele două municipii în privinţa problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare. 

„Şi în Bucureşti, şi în Timişoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, şcoli şi spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolenţă sau aroganţă, au afectat grav finanţarea serviciului public de termoficare. În timp ce în Capitală Nicuşor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie, la Timişoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi”, arată PSD, marţi, într-un comunicat de presă.

Social-democraţii mai spus că atât primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, cât şi primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, au obţinut votul cetăţenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia şi impotenţa administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcţiile de primar.

„Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată. În timp ce primarul din Bucureşti a intrat în atenţia DNA din cauza unor probleme de corupţie, primarul din Timişoara nu a fost capabil nici până în momentul de faţă să îşi clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eşec pe toată linia!”, se precizează în comunicatul PSD.

Comentarii

comentarii