Acasă Economic NIHILO COIN, un proiect de criptomonedă de viitor a fost pregătit de...

NIHILO COIN, un proiect de criptomonedă de viitor a fost pregătit de o echipă condusă de un român

2548
DISTRIBUIȚI

Un proiect ambiţios de criptomonedă este propus de o echipă de specialişti coordonată de un român. Ciprian Popa a lansat acest concept inovativ pe piaţa criptomonedelor, care are potenţialul de a concura cu mult mai celebrul Bitcoin. La ora actuală, Nihilo Coin, criptomoneda echipei conduse de Ciprian Popa, are acelaşi traseu de dezvoltare pe care la vremea sa l-a avut Bitcoin. Însă, evident, pe o piaţă extrem de diversificată, Nihilo Coin vine cu câteva particularităţi care îi conturează unicitatea dar şi potenţialul de creştere puternică în viitor. Mai mult, Nihilo Coin poate rezolva multe dintre problemele pe care le au celelalte criptomodene de pe piaţă.

Nihilo Coin este o criptomonedă nouă, de generaţia a treia, care permite transferul instant între două părţi. Criptomoneda are un algoritm propriu blockchain PoS, în baza căruia se asigură transparenţa totală dar şi siguranţa tranzacţiilor efectuate. Nihilo Coin poate fi minat şi poate fi stocat în portofelul propriu. Stocarea a cel puţin 10 monede pentru cel puţin 8 ore asigură şansa la profit, deci nu există nici un interes pentru investitori să valorifice moneda imediat pe piaţă deoarece stocarea ei pentru un timp îndelungat promite şi profit dar asigură şi stabilitate pentru Nihilo Coin. Echipa condusă de Ciprian Popa, care a fondat Nihilo Coin, a stabilit o serie de parteneriate dintre care merită menţionat cel cu un fond de investiţii de origine elveţiană, EST Capital AG, care deţine licenţe cripto-bancare pentru Olanda, Uruguay, Peru şi Puerto Rico. Nihilo Coin, cu sprijinul acestui partener, va fi listată pe unele dintre cele mai cunoscute exchange-uri din lume, fapt echivalent cu creşterea semnificativă a valorii criptomonedei. Nihilo Coin a dezvoltat un concept inedit şi anume conceperea unui algoritm care îi va asigura stabilitatea prin crearea primului marketplace din lume folosind tehnologia blockchain. Criptomoneda va evita volatilitatea specifică altor criptomonede care pot manifesta fluctuaţiile de valoare importante de la o oră la alta şi va concura branduri de talia eBay, Amazon sau Alibaba, asigurând transfer instant de bani prin utilizarea Nihilo Coin.

„Echipa noastră este grozavă și bine pregătită pentru această treabă, ei lucrează de aproape un an la acest proiect. Nihilo s-a lansat acum doar 3 luni, dar munca noastră a început acum un an. Avem consilieri foarte pricepuți, cu experiență în diferite aspecte ale părții de business. Pentru că nu am avut un ICO, nu am convins oamenii să se alăture echipei noastre pentru monede gratuite sau discounturi. Ei s-au alăturat pentru că au ales să creadă în viziunea noastră și vor să facă un lucru bun pentru comunitate”, a declarat Ciprian Popa, liderul echipei care a fondat Nihilo Coin.

Mai multe amănunte despre proiectul Nihilo Coin puteţi găsi accesând site-ul: https://www.nihilo.space.

Comentarii

comentarii