Acasă Actualitate Noaptea ca nesimțiții! “Astfel de bipede nu au ce căuta în Timișoara!”

Noaptea ca nesimțiții! “Astfel de bipede nu au ce căuta în Timișoara!”

DISTRIBUIȚI

În timp ce marea majoritate a locuitorilor Timișoarei dormeau liniștiți, în toiul nopții, niște specimene umane (nu am găsit alt cuvânt potrivit) s-au gândit că, locul cel mai potrivit pentru a arunca mobilierul este spațiul verde situat la intersecția străzilor Timiș și Stelelor -se revoltă Alin Andrei Gorscovoz, pe facebook.

Miercuri seara, la ora 20.10 spațiul era gol, azi dimineață, la ora 7, se prezenta ca în poza de mai jos. Angajații Retim vor trebui, din nou, să strângă după nesimțiți, deși pun la dispoziție containere pentru cei care își reamenajează locuința.

În continuare revolta lui Alin Gorscovoz este justificată: “Astfel de bipede NU au ce căuta într-o comunitate locală, misiunea autorităților fiind aceea de a le identifica și sancționa aspru.

Personal, consider că astfel de indivizi NU au ce căuta într-un oraș ca Timișoara.

Normal ar fi ca, unor astfel de indivizi să li se interzică pe o perioadă de cel puțin 5 ani, să mai poată locui în Timișoara.

Din păcate, acest lucru firesc nu e posibil, așa că, singura varianta rămâne o reacție rapidă și fermă a autorităților coroborată cu reactivarea spiritului civic al cetățenilor. Dacă nu vom reacționa și vom lăsa că acești “acerebrali” să se manifeste,  comunitatea locală din Timișoara va avea de suferit.

Sunt prea nervos pentru a continua să scriu, așa că mă opresc aici.

P.S. Mi-a luat destul de timp să reușesc să găsesc un cuvânt potrivit pentru a caracteriza astfel de “mormane de carne și oase” care se pretau  la asemenea gesturi. Nu pot să le numesc animale, deoarece niciun animal nu-și bate joc de habitatul în care trăiește. Nu pot să-i numesc primitivi pentru că oamenii grotelor ar fi avut grijă de spațiile unde conviețuiesc cu semeni de ai lor”, încheie Gorscovoz.

 

Comentarii

comentarii