Acasă Eveniment Noi cozi la Direcţia Fiscală Timişoara

Noi cozi la Direcţia Fiscală Timişoara

DISTRIBUIȚI

Timp de o săptămână, sediul Direcţiei Fiscale Timişoara a fost luat cu asalt de mii de persoane. Aproximativ 140.000 de persoane  s-au trezit că trebuie să se prezinte la sediul acestei instituţii pentru a dovedi că şi-au făcut asigurările obligatorii pentru apartamentele sau casele în care locuiesc.

Majoritatea timişorenilor aveau aceste asigurări obligatorii făcute. Cu toate acestea, toţi au fost nevoiţi să stea la cozi interminabile pentru a dovedi acest lucru.

„Eu respect legea”

Adrian Bodo, şeful Direcţiei Fiscale, şi-a atras şi antipatia superiorilor, care s-au delimitat de acesta. Primul care a făcut acest lucru a fost chiar primarul Ciuhandu, care i-a cerut lui Bodo să rezolve urgent această situaţie. Adrian Bodo declara, săptămâna trecută, că îşi asumă toată responsabilitatea în scandalul asigurărilor, izbucnit în prezent doar la Timişoara. „Eu am respectat legea. Nu mă înteresează ce fac celelalte primării din ţară. Acest proces nu va fi întrerupt şi cele 140.000 de somaţii vor ajunge la timişoreni. Îmi asum toată responsabilitatea, aşa cum mi-a cerut primarul Ciuhandu”, spune Bodo. Şi pentru că Adrian Bodo nu a întrerupt acest proces al somaţiilor, luni, la sediul Direcţiei Fiscale a fost din nou haos: sute de persoane se împingeau şi încercau să intre în sediul acestei instituţii pentru a-şi clarifica rapid problemele. Gardienii au făcut cu greu faţă numărului mare de timişoreni care voiau să intre în acelaşi timp în sediul instituţiei.

 

 

Comentarii

comentarii