Acasă Eveniment Noi date despre Nadia, doctoriţa care e acuzată că şi-a ucis fetiţa...

Noi date despre Nadia, doctoriţa care e acuzată că şi-a ucis fetiţa abia născută şi a îngropat-o în curte

1732
DISTRIBUIȚI

Detalii teribile despre Nadia, doctoriţa care e acuzată că şi-a ucis fetiţa abia născută, la Oradea, au ieşit la iveală după ce osemintele micuţei au fost găsite în curtea casei părăsite a părinţilor doctoriţei.

O doctoriţă din Oradea e acuzată că şi-a ucis fetiţa abia născută şi a îngropat-o. Rezidentă la Chirurgie în Spitalul Judeţean, femeia în vârstă de 30 de ani e anchetată de procurori, care o suspectează de pruncucidere.

Nadia Filip, fostă Lupo, proaspăt căsătorită, a născut la finele anului 2015, la Maternitatea Oradea, un copil care a fost luat în evidenţe şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere.

Ulterior, însă, nou născutul a dispărut cu totul din viaţa doctoriţei, fără ca aparent nimeni să observe acest lucru, până în urmă cu două săptămâni, când cu ocazia formalităţilor legate de căsătorie  şi de schimbarea numelui, femeii i s-a solicitat la Serviciul de Evidenţă al Populaţiei o copie a certificatului de naştere pentru copil, dar ea a negat că ar fi fost mămică, scrie ebihoreanul.

Verificările ulterioare au dus la descoperirea macabră a morţii copilului, în circumstanţe încă nelămurite, osemintele acestuia fiind ridicate din curtea unei case nelocuite de mai bine de un deceniu, aparţinând părinţilor femeii, din comuna Auşeu.

În cauză s-a dispus, de o perioadă de timp însemnată, începerea urmăririi penale „in personam” pentru săvârșirea unei forme agravate a infracțiunii de omor, a declarat avocatul doctoriţei, care şi-a luat concediu.

Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, lucrează în cadrul secţiei Chirurgie I de la Spitalul Judeţean din Oradea şi e proaspăt căsătorită cu un medic kinetoterapeut.

Comentarii

comentarii