Acasă Actualitate Noi panouri anti-cerşetori

Noi panouri anti-cerşetori

DISTRIBUIȚI

Anul trecut, în intersecţia din Piaţa Consiliul Europei, Primăria Timişoara monta câteva panouri cu inscripţia "Nu daţi bani cerşetorilor în intersecţii!". Iniţiativa aparţinea Poliţiei Comunitare Timişoara, cea în a cărei sarcină intră diminuarea fenomenului cerşetoriei. Panourile au dat rezultate, în intersecţia respectivă nemaiapărând persoane care să apeleze la mila trecătorilor, astfel că s-a hotărât amplasarea unor panouri similare şi în alte intersecţii din oraş cunoscute pentru că sunt frecventate de cerşetori.
Alte opt panouri au fost amplasate în intersecţia Bv. M. Viteazul cu Bv. V. Pârvan, urmând ca şi alte zone din oraş să intre în… “programul de protecţie împotriva cerşetorilor”.
Măsura vine ca o continuare a campaniei începute de Poliţia Comunitară Timişoara, intitulată "Nu-i ajutăm oferindu-le bani!", campanie de informare prin care s-a încercat şi se încearcă să se aducă la cunoştinţă timişorenilor că, prin oferirea de bani persoanelor care apelează la mila publică, acestea sunt menţinute pe străzile oraşului.

Comentarii

comentarii