Acasă Actualitate Noi restricții de trafic pe strada Gh. Lazăr, Calea Sever Bocu și...

Noi restricții de trafic pe strada Gh. Lazăr, Calea Sever Bocu și Calea Dorobanților. Lucrări la capacele și gurile de scurgere

DISTRIBUIȚI

Începând de sâmbătă dimineață, timp de o săptămână, pe trei artere importante din Timișoara se vor impune restricții temporare de trafic pentru aducerea la cotă a capacelor de cămin și gurilor de scurgere. Măsurile aprobate de Comisia de Circulație sunt în vigoare din 27 august, ora 7, până pe 4 septembrie, ora 24, și vizează:

– str. Gheorghe Lazăr, pe tronsonul cuprins între Calea Circumvalațiunii și bd. Cetății;

-Calea Sever Bocu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Ap. Petru și Pavel – str. Divizia 9 Cavalerie;

-Calea Dorobanților, pe tronsonul cuprins între str. Gheorghe Adam – str. Ștrandului.

Pe Gheorghe Lazăr, tot din cauza acestor lucrări, pe tronsonul cuprins între Calea Circumvalațiunii și b-dul Cetății, s-a hotărât menținerea semnalizării intersecției str. Gheorghe  Lazăr cu b-dul. Cetății, ca intersecție de tip giratoriu, până în data de 02.09.2022.

„De asemenea, se vor institui închideri/restricții rutiere pe străzile racordate la acestea (perpendiculare). Precizăm că pe măsură ce avansează lucrările pe un segment de pe un tronson, se ridică  restricțiile de pe segmentul finalizat. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm, pe cât posibil, evitarea zonei de lucrări”, mai precizează reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii