Acasă Economic Noi tarife la parcarea Aeroportului Timişoara

Noi tarife la parcarea Aeroportului Timişoara

DISTRIBUIȚI

De marţi, 7 iulie, la parcarea din cadrul Aeroportului Traian Vuia Timişoara se vor plăti noi preţuri pentru staţionare,. O staţionare de 30 de minute în parcarea P1 va costa 2 lei, în cazul în care autoturismul rămâne parcat până la 24 de ore. Dacă perioada de parcare este de 48 de ore, tariful pentru 30 de minute scade la 1,5 lei. În cazul parcării autoturismului între 2 şi 7 zile, tariful este de 1 leu pentru o jumătate de oră.
În cazul parcării P2, tarifele sunt mai mici cu 0,5 bani faţă de parcarea P1. Pentru ambele parcări, primele 15 minute de staţionare sunt gratuite. Pasagerii care călătoresc pe o perioadă mai lungă pot achiziţiona abonamente, la următoarele preţuri: o săptămână – 150 lei, 1 luna – 200 lei, 6 luni – 500 lei. Taximetriştii care staţionează în faţa aerogării, respectiv parcarea P1, vor achita un abonament lunar de 500 lei.
Cele două parcări sunt supravegheate video, parcarea P1, aflată în imediata vecinătate a aerogării, fiind destinată în primul rând autoturismelor care staţionează pe termen scurt, iar parcarea P2 pasagerilor şi administraţiei, care staţionează pe termen mai lung şi pentru care tarifele sunt mai convenabile.

Comentarii

comentarii