Acasă Actualitate Noapte albă a echipelor E-Distribuție Banat

Noapte albă a echipelor E-Distribuție Banat

DISTRIBUIȚI

Cea mai mare parte a clienților afectați de condițiile meteo severe (cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic  în rafale de peste 90…100 km/h și vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, și cod galben de intensificări ale vântului) în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș au fost realimentați cu energie electrică, după intervențiile echipelor E-Distribuție Banat din teren din timpul nopții, precum și ca urmare a manevrelor de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție.

”Echipele de teren ale E-Distribuție Banat continuă să intervină pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.

Recomandăm consumatorilor afectați să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele”, transmite E-Distribuție Banat.

Comentarii

comentarii