Acasă Actualitate Norul radioactiv din Rusia afectează (şi) Timişoara? VIDEO

Norul radioactiv din Rusia afectează (şi) Timişoara? VIDEO

1285
DISTRIBUIȚI

Exact la 74 de ani de la ucigătoarea bombă de la Hiroshima, în Rusia avea să se întâmple un alt dezastru nuclear.

Un scurt film surprinde imaginile de la declanşarea exploziei care a avut loc pe 6 august 2019, la Achinsk, Rusia.

“Bile uriaşe de foc, urmate de boomuri sonice întârziate au fost surprinse pe aparatul foto din Siberia. Explozia a fost la o groapă de muniţie de la o bază militară izolată. O persoană a fost ucisă şi cel puţin altele 8 au fost rănite. Aproximativ 6000 de locuitori au fost evacuaţi, deoarece autorităţile au declarat starea de urgenţă. Cauza exploziei este încă cercetată”, arată textul care însoţeşte imaginile.

Populaţia din România este liniştită de autorităţi şi de specialiştii media care susţin că avertizările adresate pe anumite canale online populaţiei de la noi ar fi ştiri false. Numai că după dezastrul de la Cernobîl, la fel au fost afectaţi românii, inclusiv populaţia din vestul ţării, noi timişorenii, bănăţenii. Cum? Pentru că vântul a purtat norul radioactiv peste Europa, apoi peste România. Au urmat mii de oameni de la noi al căror sistem de imunitate a fost lovit în plin, a crescut numărul cancerelor, mai ales de tiroidă. Gravidele au fost victime, au venit pe lume copii cu probleme.

De această dată, ni se spune că totul este în regulă, deşi de lunea trecută vântul care bătea spre România, spre Banat, venea tocmai din nordul şi nord-vestul Europei afectate de norul radioactiv.

Comentarii

comentarii