Acasă Eveniment Nouă lovitură de teatru în cazul crimei de la Medicină

Nouă lovitură de teatru în cazul crimei de la Medicină

489
DISTRIBUIȚI

Camelia Ţăranu: “Carmen Bejan îşi va schimba declaraţia pentru a se scuza în faţa părinţilor”
Carmen Beja, studenta care oferea plăceri erotice contra unor sume de bani este foarte aproape de a-şi schimba încă o dată declaraţia. După ce a recunoscut că i-a aplicat trei lovituri de cuţit ţiganului Trifu Schrottu, fata o dă la întors. Din primul moment, Carmen a declarat că nu a pus niciodată mâna pe cuţit. Apoi s-a răzgândit. Luni s-ar mai putea răzgândi o dată, în momentul în care cei doi tineri, bănuiţi că au omorât şi apoi au tranşat un bătrân de 65 de ani, vor fi duşi la o confruntare. „Acum regretă că a recunoscut că a dat cu cuţitul. Nu ştie cum să o întoarcă. Carmen Bejan îşi va schimba declaraţia pentru a se scuza în faţa părinţilor”, spune Camelia Ţăranu, avocata lui Raul Sergiu Florea, celălalt suspect din acest caz. Înfiorătoarea crimă din căminul Universităţii de Medicină din Timişoara pare departe de a fi clarificată. Şi asta la două săptămâni după ce poliţiştii au găsit cadavrul secţionat al lui Trifu Schrottu.

„Sergiu nu a pus mâna pe cuţit”

Carmen Bejan şi-a schimbat avocata, pe Claudia Cândea. Studenta medicinistă care s-a transformat peste noapte din pocăită în prostituată le-a trimis o scrisoare în acest sens părinţilor ei din Ineu. Fata mărturisşte că a fost forţată de avocaţii lui Raul Sergiu Florea să mărturisească crima şi că fostul ei iubit o stresează chiar şi în închisoare, unde ar striga-o şi i-ar trimite bileţele de amor. Ba chiar i-a promis că o ia de nevastă. „Cred că orice om poate să-şi dea seama că ceea ce susţine Carmen Bejan este aberant. Cum poţi să faci aşa ceva într-o închisoare? Cum te pot obliga avocaţii părţii adverse să recunoşti o crimă, chiar pe holurile Tribunalului? Ea l-a lovit pe Trifu Schrottu cu cuţitul. Sergiu nici măcar nu a pus mâna pe acesta”, susţine Camelia Ţăranu. Noul avocat al lui Carmen Bejan este Vlad Manoilă. El va avea o misiune extrem de dificilă, de a o scoate basma curată pe fată după ce aceasta a declarat în faţa magistraţilor că i-a aplicat trei lovituri de cuţit lui Trifu Schrottu.

Iubire ca-n filme…

Despre eventuala cerere în căsătorie, avocata lui Raul Sergiu Florea spune că tinerii aveau planuri de mai mult timp şi puseseră la punct datele viitoarei nunţi. „Nu e o premieră. Cei doi discutau de cel puţin două luni despre căsătorie. Nu din cauza crimei a cerut-o Sergiu de nevastă. Povestea lor de iubire dura de mult timp”, crede avocata băiatului. Magistraţii timişoreni vor fi, luni, la confruntarea de la Parchet, în mare dificultate. Rând pe rând, Carmen Bejan a fost complice şi criminală, exact acelaşi lucru petrecându-se şi cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea. Crima din urmă cu două săptămâni de la Timişoara a născut şi un război invizibil între români şi ţigani. Liderii romilor au susţinut că în actul de justiţie poate fi vorba de discriminare, iar de cealaltă parte, ţiganii au fost sfătuiţi să lase de urgenţă ameninţările.

Comentarii

comentarii