Acasă Economic Noua casă ING din Timișoara

Noua casă ING din Timișoara

2665
DISTRIBUIȚI

Începând de la finalul lunii iunie, clienţii băncii din Timişoara beneficiază de noul design Acasă@ING. Inaugurarea acestui nou concept a avut loc pe 29 iunie la biroul Timișoara Revoluției, care a fost și prima sucursală deschisă în afara Bucureștiului în 2004, când banca a început să-și construiască rețeaua națională. Acesta reprezintă primul pas dintr-un proces complex de reamenajare şi relocare, derulat la nivel naţional, alte 10 agenții urmând a fi relansate în 2020. Printre acestea se numără și agenția Timișoara Gheorghe Lazăr, ce urmează a fi relansată în cursul lunii iulie.

Clienţii ING Bank din Timişoara se vor familiariza cu noi spații amenajate în agențiile ING Bank România, cum ar fi „inima ING”, o zonă de întâmpinare proiectată ca un living modern, unde aceștia vor fi primiți ca oaspeți în casa ING. Clienţii au acces la zone semi-private, birouri deschise pentru consultanță personalizată, precum și la spații private destinate discuțiilor mai complexe.

În plus, există o zonă dedicată interacțiunii digitale, unde clienții pot învăța să facă operațiuni și tranzacții bancare digitale și unde pot accesa soluțiile ING de profil pentru prima dată, pentru ca ulterior să le poată accesa oriunde, oricând, de pe propriul telefon sau laptop.

Am primit cu entuziasm provocarea de a transforma agenția noastră într-un loc mai primitor, care să contribuie la crearea unei experiențe cu adevărat diferite pentru cei care ne calcă pragul. Timișoara Revoluției a fost relocată la doar 450 de metri depărtare, de la Bulevardul Revoluției din 1989 nr. 13 la strada Proclamația de la Timișoara, nr. 5.  Procesul de relocare a ING Office Timișoara Revoluției a durat aproximativ două luni și a fost derulat cu sprijinul ING Bank România. Astfel, începând de săptămâna aceasta, suntem bucuroși să îi întâmpinăm pe clienții noștri Acasă@ING, unde le putem fi alături în momentele importante din relația lor cu banca și unde pot primi consultanță de la un partener de încredere, la o ceașcă de cafea, într-un mediu relaxat”, a declarat Dalia Hent – Proprietar agenție ING Office Timișoara Revoluției.

Prin crearea acestui mediu, ING Bank redefinește relația dintre bancă şi client cu un accent mai pronunţat pe consultanță, relevanță și eficiență în ceea ce priveşte timpul petrecut într-un ING Office. Noul design alocă un spațiu dedicat zonelor de consiliere și educație digitală, pentru a susține și informa clienții să ia cele mai bune decizii, pe baza nevoilor lor.

Comentarii

comentarii