Acasă Actualitate Nouă grădinița din comuna Șag, inaugurată cu „daruri dulci, de casă nouă”

Nouă grădinița din comuna Șag, inaugurată cu „daruri dulci, de casă nouă”

DISTRIBUIȚI

La început de an școlar, micii preșcolari din comuna Șag s-au putut bucura că se mută în „casă nouă”, fiind finalizat noul corp al grădiniței. Cu această ocazie, la o săptămână de la acel moment, primarul Flavius Roșu și viceprimarul Kapor Antonius le-au dus „daruri dulci, de casă nou” micilor șăgeni. Primarul a povestit pe rețelele de socializare întâmplarea, neezitând să lanseze câteva atacuri și la adresa fostului consiliu local, care ar fi întârziat ridicarea grădiniței.

Iată ce a scris primarul Flavius Roșu:

„Am fost astăzi, împreună cu domnul viceprimar Kapor Antonius, cu daruri dulci, de casa nouă, la cei mai mici dintre șăgeni, să le urăm lor și cadrelor didactice bun venit în noua grădiniță!

Cu tenacitate si perseverenta, am reușit să le asiguram copiilor noștri perspectiva unui învățământ preșcolar de calitate în Șag, prin finalizarea acestui proiect ce reprezintă, dincolo de construcția în sine, imaginea reconstrucției si înnoirii Șagului, a victoriei celor care luptă pentru interesele comunității.

Cum comuna noastră este în continuă creștere, mulți tineri hotărând să își facă un viitor aici, era vital să căutam soluții pentru a le oferi această perspectivă. Iar copiilor, posibilitatea integrării într-un alt mediu decât cel al familiei, mediu în care vor învăţa să interacţioneze cu alţi copii, vor fi îngrijiți şi supravegheați, vor fi educați şi pregătiți pentru şcoală, vor fi înconjurați de persoane pregătite şi având chemare pentru lucrul cu copilul, cu experienţă în a le dezvolta abilităţile şi, mai ales, vor fi înconjurați cu dragoste, afecţiune şi căldură.

Privind în urma, nu pot să nu regret faptul că blocajele exercitate de o parte din consilierii de tristă amintire din fostul Consiliu Local au întârziat acest frumos și important proiect, din meschine interese personale si politice.

Iată că noul Consiliu, interesat de nevoile comunității, a asigurat undă verde acestei investiții, iar acum ne aflăm în faza în care copiii se pot bucura de o casă nouă, o grădiniță modernă, dotată, luminoasă și încăpătoare. Iar în curând se vor finaliza și lucrările la vechiul corp al grădiniței.

Privim așadar cu încredere în viitor și continuăm să dezvoltăm, pentru oameni, această frumoasă comună!”.

Comentarii

comentarii