Acasă Economic Noul Renault Megane vine la Timişoara

Noul Renault Megane vine la Timişoara

660
DISTRIBUIȚI

Renault MeganeNoua generaţie a modelului Renault Megane îşi face debutul oficial pe piaţa auto din Timişoara. Concesionarul Renault din judeţul Timiş, Autoeuropa Timişoara, va fi, în 23 aprilie, gazda evenimentului de lansare noului Megane şi Megane Coupe. Noul Renault Megane se distinge printr-un design modern şi foarte atrăgător, fiind, fără îndoială, un automobil care se alege atât cu mintea cât şi cu sufletul. Megane este disponibil în trei variante de motorizare şi cu trei versiuni de echipare, la preţuri ce pornesc de la 12.900 euro cu TVA. Gama oferă un motor pe benzină, 1,6 16V 110 CP şi două turbodiesel CommonRail, 1,5 dCi 105 CP şi 1,9 dCi 130 CP. La toate versiunile, cutia de viteze este manuală în şase trepte. Cele trei variante de echipare sunt Expression, Dynamique şi Privilege, dotarea standard a versiunii de intrare în gama, Expresion, fiind foarte generoasă.
Printre echipamentele standard se numără ABS, EBV, AFU, airbaguri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, servodirecţie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, sistem Isofix.
Renault Megane este modelul care deţine cel mai mare punctaj înregistrat la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile şi calificativul cinci stele. Noul Megane beneficiază de o ofertă de lansare generoasă: garanţie 4 ani, sau 100.000 km şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobândă la leasing.

Comentarii

comentarii