Acasă Actualitate “Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Campania...

“Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Campania de donații “Tu poți renunța? “ merge mai departe la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Campania de donații “Tu poți renunța? “ merge mai departe cu sprijinul timișorenilor.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, în perioada sezonului rece.

“Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, o pereche de pantofi  sau o haină groasă pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!. Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor”, a explicat Corina Eva.

Timișorenii care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, dar și alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic, între orele 08.00 – 16.00, pe str. Plavoșin, nr. 21, (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate – îndeamnă DASM Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii