Acasă Economic Nu pot să iau credit de la bancă. Am nevoie de bani,...

Nu pot să iau credit de la bancă. Am nevoie de bani, ce fac?

832
DISTRIBUIȚI

Nu mâine, azi! Problemele nu pot fi amânate, totul trebuie rezolvat astăzi. Prietenii sunt departe sau au și ei problemele lor. La familie nu vrei să apelezi, iar la bancă e foarte greu să accesezi un credit dintr-o mulțime de motive: ai avut o restanță de câțiva lei și apari în Biroul de credit. În plus, tu ai nevoie de bani astăzi. Există totuși o soluție.

Un IFN este o instituție financiară nebancară care oferă împrumuturi rapide, fără a fi o bancă. Spre deosebire de o bancă normală, IFN-ul nu poate oferi toată gama de servicii financiare, de exemplu nu deschide conturi pentru clienți și nici nu atrage depozite. Cu toate acestea, IFN-urile funcționează perfect legal, fiind monitorizate sau după caz, supravegheate de Banca Națională a României.

Diferențele constau însă în serviciile de împrumut pe care le poate oferi un IFN. În primul rând, IFN-urile acordă și credite pentru rău platnici, care nu ar avea nici cea mai mică șansă de a primi finanțare de la o instituție bancară normală. Pentru a centraliza datele despre clienții lor, băncile din România au fondat în 2014 o entitate numită Biroul de Credit. Dacă ai avut vreodată restanțe la plata unui credit sau a unei rate, ai fost înscris în baza de date a Biroului și este practic exclus să mai primești un împrumut bancar în viitor. Cele mai multe IFN-uri acordă împrumuturi și pentru acești oameni. Smile Credit este unul dintre ele.

În plus, un credit se obține la un IFN foarte simplu și foarte rapid. La fel de important este și faptul că nu ai nevoie de nici un fel de garanții sau de alte persoane care să garanteze pentru tine. Poți să stai liniștit, nu riști să fii executat silit și să rămâi fără casă sau mașină în cazul nefericit în care nu reușești să plătești la timp.  Valoarea și durata contractului sunt la alegerea clientului. La Smile Credit poți primi banii direct pe card, în aceeași zi în care ai făcut aplicația. Totul on-line, totul extrem de sigur.

La un IFN, poți împrumuta și 200 de lei, dacă ai nevoie. La o bancă, nu. La Smile Credit, poți împrumuta bani și pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Există chiar și împrumuturi pe care le poți rambursa integral a doua zi.

Un alt avantaj al unui împrumut la un IFN este că aici poți folosi banii în orice scop vrei, fără a fi nevoie să aduci documente justificative. Nici măcar nu te va întreba nimeni ce ai de gând să faci cu banii.

Smile Credit ofera si credit cu buletinul, nu ai nevoie decât de o poză la cartea de identitate, un extras de cont pe luna anterioară și un venit pe care să-l încasezi pe un card bancar.

Condițiile pentru un credit online la un IFN

Trebuie să ai minim 18 ani împliniți, un card unde se virează salariul sau venitul și un extras bancar pe luna anterioară. Veniturile care se au în vedere de Smile Credit încep de la suma de 700 lei. Acest venit nu trebuie să fie neapărat un salariu, ci orice sursa constantă de bani. Smile Credit vrea doar să se asigure că ai posibilitatea de a returna creditul, așa că acceptă multe alte variante: pensii, venituri din chirii și dividende sau chiar activități independente cu caracter permanent. Totul se face on-line, din fața calculatorului, sau chiar de pe telefon. Trebuie să trimiți doar o poză cu actul de identitate, să completezi un formular de credit pe site și primești rapid banii direct în cont sau pe card. 

Comentarii

comentarii