Acasă Actualitate ”Nu te pune cu timișorenii!”

”Nu te pune cu timișorenii!”

DISTRIBUIȚI

Una dintre campaniile pentru stimularea respectului față de curățenia orașului a fost între 2009 – 2011, promovată de Cluburile Rotary și Lions din Timișoara, cu mesajul, ca o autoironie, ”Nu te pune cu timișorenii!”. Noi, timișorenii, nu aruncăm pe jos nici țigări, nici alte resturi, nu-i așa? Ulterior, între 2014 – 2016, campania ”Timișoara cutară. Nu arunca țigările jos!” era vizibilă în intersecții, cu acest mesaj, pentru fumătorii neglijenți, care au (aveau) tendința de aruncare a țigărilor din mașină. Ultima campanie a fost oprită de Robu, primar influențabil și influențat de cei care nu iubesc Timișoara curată, el a scos plăcile din intersecții, deși ele nu erau ale primăriei.

Acum, lumea, oamenii, de fapt, doar unii dintre ei, aruncă din nou, neglijent, de pe geamurile mașinilor (nervoase), țigări și altele.

S-a întâmplat recent, în Timișoara dragă, ca din această mașină, o șoferiță neglijentă să facă la fel. I s-a atras atenția, i s-a arătat țigara fumegândă încă, dar a devenit ostilă. Ostilitatea față de curățenia orașului îl face pe cetățeanul ce o promovează așa un biet om needucat. Păcat!

Comentarii

comentarii