Acasă Monden/Lifestyle Nunta lui Mutu cu Sandra, copie după nunta cu Consuelo! Se însoară...

Nunta lui Mutu cu Sandra, copie după nunta cu Consuelo! Se însoară tot la castel și are același număr de invitați. Câteva puncte tari din meniu

3650
DISTRIBUIȚI

Botezului micuțului Tiago (6 luni), băiatul pe care Adi Mutu (38 de ani) îl are cu timișoreanca Sandra Bachici, e programat în această duminică, de la 12.30, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cununia religioasă cu Sandra va avea loc la ora 17.00, la Biserica Sf. Spiridon Nou din București.

Cei doi vor fi cununați de Cosmin și Alina Contra. ”Guriță”, fost coleg la națională cu ”Brili”, l-a atras pe Adi și în staff-ul naționalei, după ce au făcut echipă și la Dinamo

Nașii de botez sunt Eduard şi Beatrice Stăncioiu.

Party-ul, care are loc la un restaurant de lux din Capitală, începe la ora 19.00. Adi și Sandra așteaptă aproximativ 400 de invitați la ”castelul din inima Bucureștiului”, după cum e descris localul unde se va desfașura evenimentul. În 2005, Mutu și Consuelo preferau ”Casina Valadier”, tot un castel, vechi de două sute de ani, ridicat pe una dintre colinele Romei. În curtea acestuia s-a amenajat atunci un cort special pentru miri.

Rochia miresei a costat în jur de 15.000 de euro, iar costumul ginerelui – 10.000 de euro. Sub prețurile de la nunta din 2005, la care Mutu a avut-o alături pe Consuelo (costumul mirelui – 20.000, rochia miresei 25.000).

Apropiați celor doi au calculat că că va fi o nuntă aproape la indigo cu aceea 2005, în cee ce privește cheltuielile (250.000 de euro/ 300.000 de euro). Totuși, darurile nu se vor mai ridica, probabil, la milionul de euro de acum 12 ani!

Câteva puncte tari din meniu:

pară fiartă în vin cu brânză Camembert, muguri de pin, sos de fructe de pădure, nuci și germeni de grâu

tentacul de caracatiță în sos de conopidă mov și tartă din cartofi cu parmezan;

butterfish în crustă mixtă cu jeleu din flori de hibiscus, petale liofilizate de cornflower, sos butter-lemon garlic;

salată din țelină acră și fenel,

sărmăluțe în foi de viță/ sărmăluțe în foi de varză murată cu smântână, nămăliguță, ardei iute și bacon. (”E imposibilă nunta fără sarmale! Cui nu-i place sărmăluțe”, a glumit Sandra);

piept de rață și pireu cu trufe, sos de miglas cu vin de Porto/ ceafă de porc cu sos de miglas (ceafa de porc este marinată timp de șapte zile, cu ierburi aromatice și crustă de chimen)/ mușchi de curcan, învelit în panceta, cu sfere moleculare din gorgonzola și pulbere de vin roșu cu sos de fructe de pădure și mere:

cartofi la cuptor cu pesto și rozmarin/ dovlecel cu ratatotouille de legume.

Inițial, marele eveniment era programat într-o vineri, pe 6 octombrie. ”Preotul nu a fost de acord cu această zi”, au explicat pentru ”Libertatea” surse din familie. Așa că Adrian Mutu a amânat nunta cu Sandra pentru 15 octombrie!

Sandra şi Adi Mutu au făcut cununia civilă de Ziua Îndrăgostiților.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii