Acasă Monden/Lifestyle Nuntă mare la Timișoara: naș Mihai Morar, mireasă o cunoscută cântăreață

Nuntă mare la Timișoara: naș Mihai Morar, mireasă o cunoscută cântăreață

2453
DISTRIBUIȚI

14958413 1311222742261384 1740420800 n 589x620Mihai Morar și soția sa, Gabriela au fost nași de cununie pentru cunoscuta solistă de muzică populară Olguța Berbec și cel căruia artista i-a jurat credință veșnică, saxofonistul Remus Novac.

Mirii și nașii au ieșit duminică din Catedrala Mitropolitană din Timișoara, loc unde a avut loc ceremonia religioasă.
A fost o nuntă cu mult cântec duminică seară. Peste 1000 de persoane au petrecut la nunta artiștilor cărora s-a nagajat să le devină părinte spiritual cunoscutul prezentator de televiziune. Morar și-a comandat din timp un costum pe noile sale dimensiuni, creat în aterierele lui Cătălin Botezatu.
Se pare că Mihai Morar își dorește să devină un naș de carieră. În urmă cu două luni, prezentatorul emisiunii ”Răi da buni” împreună cu soția sa, au creștinat o fetiță, tot la Timișoara.
Desfășurat într-un complex de ceremonii, evenimentul a fost cea mai importantă nuntă de artiști pe anul în curs, din orașul de pe Bega.
Horia Brenciu & HB Orchestra, Petrică Mâțu Stoian, Roberta Crintea, Andreea Voica dar și Daniela Ploia s-au numărat printre invitații la fastuosul eveniment, nunta artistei originară din zona Mehedințiului, prietenă bună cu Mihai Morar.
Sursa: libertatea.ro

 

Comentarii

comentarii