Acasă Eveniment Nunta regală britanică se poate vedea live HD în Aula Bibliotecii Centrale...

Nunta regală britanică se poate vedea live HD în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Timişoara

378
DISTRIBUIȚI

Vineri, 29 aprilie 2011, începând cu ora 12.30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran” din Timişoara, va putea fi urmărită pe un ecran de cinema transmisia TVR HD a Nunţii Regale Britanice, dintre Prinţul William şi Catherine Middleton.

Transimia se va desfăşura după următorul program:
12.40 – Regina şi Ducele de Edinburgh pornesc cu maşina de la Palatul Buckingham.
12.45 – Prinţul William porneşte cu maşina de la Clarence House.
12.55 – Domnişoara Middleton se va deplasa cu maşina până la Catedrala Westminster Abbey, pe un traseu care va include The Mall, Horse Guards Parade, Whitehall şi Piaţa Parlamentului.
13.00-14.10 – Ceremonia de căsătorie. Decanul catedralei Westminster va oficia ceremonia, Arhiepiscopul de Canterbury îi va cununa pe prinţul William şi pe domnişoara Middleton, iar Episcopul de Londra se va adresa prezenţei.
14.15-14.45 aprox. – Cuplul de tineri deja căsătoriţi se va deplasa cu o caleaşcă înapoi la Palatul Buckingham, urmând acelaşi traseu cu cel de la sosirea la Catedrală.
14.45 aprox. – Sosirea la Palatul Buckingham. Fotografii oficiale de căsătorie, de interior (fara acoperire mediatică). Acoperire mediatica doar a sosirii cuplului princiar si mulţimea din zonă.
15.25 aprox. – Paradă aeriană la Palatul Buckingham, cu tinerii căsătoriţi şi Familia Regala aflaţi în balconul Palatului. E posibil un sărut.
15.34 – Sfârşitul programului internaţional.

 

Transmisia este oferită de firma D’STARS, prin amabilitatea conducerii SRTV, a conducerii TVR HD, a sprijinului logistic oferit de TVR Cultural, cât şi celui tehnic oferit de Peruvision Timişoara. Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii