Acasă Eveniment Nuntași implicați într-o bătaie generală într-o localitate din Timiș. Un bărbat omorât,...

Nuntași implicați într-o bătaie generală într-o localitate din Timiș. Un bărbat omorât, urmăriri cu mașini, intervenție în forță a mascaților

514
DISTRIBUIȚI

omor lenauheimO persoană a murit și alte trei au fost rănite în localitatea timișeană Lenauheim. Scandalul a început sâmbătă după-amiază în jurul orei 17, în Lenauheim. Potrivit martorilor, un tânăr care se îndrepta spre o nuntă ce se desfășura în localitate a trecut cu mașina în viteză ridicând praful și făcând gălăgie. Un bărbat care locuia pe acea stradă i-a făcut observație șoferului, spunându-i că este oră de liniște și ar trebui să circule mai încet cu autovehiculul. Supărat că i s-a făcut observație, șoferul, despre care martorii supun că era beat, a ieșit din mașină și i-a dat un pumn bărbatului care l-a atenționat. Vecinii au chemat poliția care a reușit să-i despartă pe bărbați și i-au amendat. Persoana lovită a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a fost transportată la spital.
Șoferul bătăuș a plecat mai departe spre locul unde se desfășura nunta, unde i-a povestit fratelui său ce s-a întâmplat. Acesta, la rândul său și-a adunat mai mulți prieteni, printre care și tatăl miresei, și a pornit cu două mașini spre casa victimei. Acolo nuntașii au început să-l bată pe bărbat, iar nul dintre agresori l-a lovit cu un par atât de puternic, încât l-a ucis pe loc. Vecinii au sărit în ajutorul victimei, înarmați cu topoare și pari. Imediat scandalagii au fost și ei luați la bătaie, iar cele două mașini au fost distruse cu pietre și lovituri de topor. Unul dintre agresori a reușit să fugă de mulțimea furioasă, cu o a treia mașină, aflată în apropiere. Văzând că acesta scapă, câțiva dintre vecinii victimei l-au urmărit cu un alt autoturism, l-au tamponat și au reușit să-l scoată de pe drum.
În urma scandalului, fratele șoferului, dar și părinții victimei au fost răniți și au ajuns la spital. Mai mulți vecini ai bărbatului mort au încercat să-l transporte pe acesta cu mașina proprie la spital, dar, pe drum, ei s-au întâlnit cu ambulanța. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, mascații de la Jandarmerie și IPJ Timiș, dar și un procuror. Patru persoane au fost duse la audieri, iar oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.
În ciuda acestor evenimente, nunta a continuat la Lenauheim.

Comentarii

comentarii