Acasă Actualitate O companie chineză va deschide o fabrică de piese auto pentru Volkswagen...

O companie chineză va deschide o fabrică de piese auto pentru Volkswagen într-o comună din vestul țării

DISTRIBUIȚI

O companie chineză va deschide o fabrică de piese auto pentru Volkswagen, într-o comună din România. Astfel, sute de noi locuri de muncă vor fi înființate.

Consiliul Județean Hunedoara a anunțat că o companie chineză va deschide o linie de producție pentru piese și componente auto pentru Volkswagen, într-un parc tehnologic din comuna Băcia, în apropierea orașului Simeria.

Reprezentanții companiei chineze KSHG Auto Harness Gmbh, cei ai unei bănci chineze, ai parcului tehnologic CT Park II Deva și ai Primăriei Băcia au fost primiți de președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, pentru a discuta pe tema acestui subiect.

„Am fost informat despre intenţiile companiei chineze de a deschide în cel mai scurt timp, la Băcia, o linie de producţie care va asigura piese şi componente auto pentru Grupul Volkswagen.

Investiţia companiei chineze de la Băcia, care va deveni funcţională în cadrul CT Park II, va asigura în prima etapă de funcţionare aproximativ 400 de locuri de muncă”, a transmis Laurențiu Nistor, în informarea de presă transmisă de CJ Hunedoara.

Comentarii

comentarii